Projekt Kuchnia by Electrolux – naucz się z nami, jak nie marnować jedzenia podczas tegorocznych Świąt.
Nie marnujmy jedzenia i … pieniędzy. Tegoroczne Święta przygotujmy uważnie, w sposób zrównoważony. Jak to zrobić? Dowiedziecie się z naszych nowych podcastów, przygotowanych w ramach Projektu Kuchnia.
Ruszyła trzecia edycja podcastów Projekt Kuchnia by Electrolux prowadzonych przez Odetę Moro. Motywem przewodnim tej edycji jest kuchnia zrównoważona, czyli nastawiona na niemarnowanie żywności oraz zasobów wody czy energii. Zaproszeni goście opowiedzą jak gotować i kupować, żeby nie marnować, podpowiedzą jak oszczędzać energię i wodę, a także przybliżą nam czym jest podejście Less Waste w kuchni.
W Projekcie Kuchnia nie zabraknie też świątecznych klimatów. W trzecim odcinku pt. „Zrównoważone Święta” Sylwia Majcher, autorka bestsellerowych książek w duchu zero waste, opowiada o utrzymaniu balansu między ilością a jakością w kuchni, nie tylko w święta.
Kolejne odcinki podcastu Projekt Kuchnia będą publikowane co tydzień, w każdy poniedziałek do 20 grudnia, w formie audio na: Onet Audio ; Spotify ; Apple Podcasts ; Google Podcasty ; YouTube.
Zapraszamy! Dajcie znać, które porady Wam się najbardziej spodobały.
Sezon 1 i 2 Projektu Kuchnia można obejrzeć na www.projektkuchnia.onet.pl